SCANDINAVIAN

BRASS QUINTET

Scandinavian Brass Quintet består af veletablerede musikere i den internationale musikverden.

Michael Frank Møller på trompet, har blandt andet spillet i London Symphony Orchestra, Det kongelige Kapel, BBC Symphony Orchestra, Singapore Symphony Orchestra og er en meget efterspurgt solist både i Danmark og udlandet.

Karl Husum på trompet, er tidligere solotrompet i Singapore Symphony Orchestra og har spillet som gæstesolo-trompetist over hele verden og er nu i DR-SymfoniOrkestret. Han er en meget anerkendt lærer både som klassisk musiker, men også inden for Jazz.

Lasse Mauritzen horn, har spillet som solohornist i Philharmonia i London, samt BBC Symphony Orchestra, Det kongelige Kapel, Underholdningsorkestret og Odense Symfoniorkester. Han spiller kammermusik med de største stjerner blandt andet Martin Fröst, Andreas Brantelid og The Saint Paul Chamber Orchestra.

Lars Hastrup på trombone er Danmarks mest benyttede freelance basunist, og har i en årrække spillet i Det kongelige Kapel samt alle professionelle danske orkestre. Han har rejst over hele verden, og var i flere år ansat som solobasunist i Chiles Stats- og Nationalorkester.

Thomas Røisland tuba indledte sin karrierer i det Norske Radio-Orkester, hvor han spillede i 17 år før han kom til DR-SymfoniOrkester. Han blev håndplukket af den italienske dirigent Claudio Abbado til Luzern Festivalorkester, og har desuden spillet med Berliner Philharmonikern, Mahler Chamber Orchestra, adskillige Norske Orkestre, Tenerife Symphony Orchestra samt en række orkestre rundt om i verden. Thomas spiller også en masse kammermusik, med stjerner som Reinhold Friedrich og Stefan Shultz.

Billetter skal bestilles på e-mail: axel.v@mail.tele.dk eller på telefon 24 47 27 50.