EN DEL AF FREDERIKSBERG

SLOTSKREDSEN PÅ FREDERIKSBERG

Frederiksberg er :

1. Byen i byen, en levende del af hovedstaden og en selvstændig by midt i storbyen.

2.  Frederiksberg er byen med parker, pladser, klassisk og moderne byggeri opført med respekt for kvalitet, æstetik og holdbarhed.

3. Frederiksberg er hovedstadens grønne hjerte med rekreative mødesteder, som inviterer til kulturelle oplevelser.

4. Frederiksberg er en international vidensby. Her vil mennesker fra hele verden gerne bo eller studere på Nordens førende uddannelsessteder.

5. Frederiksberg er en attraktiv by, der er bevidst om sin arv og sine styrker og bruger dem til hele tiden at udvikle sit by- og erhvervsliv.

6. Frederiksberg er en hel by og netværket mellem borgere, kommune, erhvervsliv, foreninger og kultur-, uddannelses- og forskningsinstitutioner er tæt. Vi bruger hinanden til at inspirere til smarte løsninger.

7. Frederiksberg inviterer til en sund og bæredygtig livsstil, der involverer borgernes egne ressourcer til et aktivt samvær.

Derfor er jeg medlem af slotskredsen på Frederiksberg fra 2008.

På taget af Frederiksberg Slot blev der udvekslet historier og ideer på Slotskredsmødet 2012-1. Foto: kaptajn Axel Vermehren

MIDT I NATUREN - MIDT I BYEN


Med mit galleri´s adresse på Frederiksberg, føler jeg det naturligt at støtte op om "Hovedstadens grønne hjerte" Frederiksbergs nye koncept. 

Som Frederiksberg-partner er jeg med i front i udviklingen af dette projekt.

Det er væsentligt at være en aktiv part af byens udvikling og dermed  være med til at underbygge den gode identitet og stemning i byen og deltage i udviklingen af en utrolig smuk by.

Som Frederiksberg-partner benytter jeg denne særlige partnervision af logoet, hvorunder mit gallerinavn fremgår. Det støtter med formidling af mit engagement og tilhørsforhold til mine kontaktflader kunder, publikum, besøgende eller  forbipasserende.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kristian & familie, Falkoner Alle 26B | Svar 14.09.2010 23:14

Axel, det er et fremragende initiativ, og vi i familien (især os der bor her på Frederiksberg) støtter helhjertet op om det og om dine kommende aktiviteter

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.09 | 10:54

Kære hr. Axel Vermehren, jeg købte et billede af din far Martin Vermehren på et loppemarked i Berlin. Nu efter noget tid vil jeg sælge billedet på eBay, jeg op

...
01.08 | 11:36

Vi har købt et sommerhus på Bornholm, hvor er maleri af klitter og vand fulgte med. Signatur AV66. Kan det være dig?
Mvh

...
28.05 | 18:59

Noget som mig

...
31.03 | 09:20

Mange tak, Axel!

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE