Min dagbog som kunstner, designer og eventmanager 2015.

25. august 2018

RUNDVISNING OG FILMFOREVISNING PÅ NORDISK FILM.

Liselotte og jeg var med Livgardens Officersforening til rundvisning på Nordisk Film. Det blev en dejlig aften, hvor jeg atter så mine kolleger gennem ca. 40 år. Vi indledte med at se verdens første spillefilm på 11:28 minutter med titlen ”Løvejagten”. Utrolig film. Herefter fik vi forevist scene 2, 3 og 4, og fik historierne om optagelserne til ”Lykkehjulet” og mange andre TV-serier. Rundvisningen afsluttedes med et meget lækkert traktement i Nordisk Films Marketenderi. Aftenen blev afsluttet i den super lækre lille biograf, hvor vi så Nordisk Films nyeste skud på stammen ”Krigen”, der varer 2 timer (uden reklamer). Filmen har først premiere den 10. september 2015. Et utrolig godt filmet og skildret drama, der er nærværende og flot dokumentarisk sat op og udført. Flere af min tidligere kadetter er med i filmen, da instruktøren Tobias Lindholm bl. a. har brugt veteraner som aktører. Efter filmen drøftede vi dens indhold, nærvær og dokumentarismen i den. Flere af mine officerskolleger, har bl.a. været udsendt på disse missioner. Filmen fik megen ros.

Et kort resume af filmen hentet fra Kino.dk:

RESUMÉ:

Det danske drama 'Krigen' handler om soldaten Claus. Han er kompagnichef og udstationeret i Helmand i Afghanistan. På en rutinemission bliver Claus og hans mænd fanget i en farlig situation, og Claus tvinges til at træffe en afgørende beslutning. 

For at redde en såret soldat, vælger han at bombe området, så en helikopter kan komme hurtigere frem. Men i ruinerne finder man dræbte kvinder og børn.

Efterfølgende vender han hjem til Danmark, til sin kone og tre børn, med en anklage for en krigsforbrydelse hængende over hovedet.

Filmen instrueres af 
 
Tobias Lindholm , der også står bag  Kapringen . I hovedrollen som den pressede kompagnichef ses  Pilou Asbæk .

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.07 | 08:43

Hej Henning. Tak for din besked. Det nemmeste er ved at sende mig et billede af maleri og data. så ordner jeg det. Send mig en mail på axel.v@mail.tele.dk
Vh AV

...
24.07 | 17:54

jeg har et maleri af S. Vermehren, som ikke er på listen, hvordan får man billedet på denne side, eller for den sags skyld på wikipedia? billedet forstiller en

...
23.10 | 17:45

Hej Axel Vermehren. Jeg er særdeles glad for at vide dette- har gennem lang tid søgt efter et motiv som dette. Vil gerne snakke med dig,22524862.Hilsen Ingolf.

...
23.10 | 16:27

Så vidt jeg ved, hænger maleriet på Stanens Museum for Kunst.
Mvh
Axel Vermehren

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE